четвртак, 8. март 2018.

KREMA ZA (suvu) KOZU

Krema za (suvu)  kozu - Nam arida cutis crepito💁🏻

U ovim hladnim danima nasa koza se brzo isusuje i puca te prizeljkuje stalnu i neznu negu, te je ponekad pravi poduhvat  pronaci idealnu kremu za lice ili ruke koja ce istovremeno biti hidratantna, ali i dovoljno lagana da koza moze slobodno da dise.

Hydra Thermal (Afrodital) je hranljiva krema na bazi prirodne mineralne vode. Sadrzi i do 100% prirodne  hijaluronske kiseline koja  usporava proces starenja i dovodi do povecanja elasticnosti koze. Redovnom upotrebom ove kreme dobicete izgled meke i negovane koze. Lako je dostupna (moze se pronaci u supermarketima ili drogerijama) a postoji i u varijanti za normalnu/kombinivanu kozu.

https://goo.gl/images/m23b66

Q10 plus Anti Wrinke Energy Day Care-proizvod kozmetickog gieranta Nivea verovatno je poznat vecini. Ova krema intenzivno hidrira kozu i pomaze joj u borbi protiv bora iznutra.
Ona je prirodan sastojak naseg organizma, ali se njegova koncentracija smanjuje nakon tridesetih godina zivota. Krema sadrzi UVA zastitu faktor 15, a dodatna pogodnost je to sto cini kozu svezom i blistavom.
Kada govorimo o koenzimu Q10, treba pomemuti i odlican domaci proizvod, Antirid kremu sa koenzimom Q10, beogradske Dar kozmetike. Sastavljena je od prirodnih sastojaka, ova krema pomaze odrzavanju mladalackog izgleda lica. Iako je namenjena svim tipovima koze, zbog ulja koje sadrzi narocito je pogodna za suvu kozu.
Moze se koristiti vec od ranih dvadesetih godina i na taj nacin spreciti pojava prvih bora. Krema dolazi u bocici sa pumpicom na vrhu koja olaksava upotrebu i sprecava kontraminaciju preostalog sadrzaja. Sve Dar proizvode mozete naci u prodavnicama Maslina ili naruciti online.

https://goo.gl/images/9KAAa3
https://goo.gl/images/sBtHNM

Нема коментара:

Постави коментар

UPALA DEBELOG CREVA(COLITIS) Debelo crevo se nalazi u trbušnoj duplji i sastavni je deo organa za varenje.  Upala debelog creva  ili ...