субота, 16. децембар 2017.

Marihuana



Marihuana je biljka Cannabis sativa, koja se koristi kao lek.
Marihuana je najblaže i najslabije halucinogeno sredstvo (neki autori uopšte je ne svrstavaju u taj skup psihoaktivnih supstanci). Sadrži psihoaktivni THC.Nazivi za nju su gudra,gandza,vutra,THC itd...
Najvise je koriste osobe od 16-20 i od 15-35 godina radi uzivanja i zadovoljenja njigovih potreba.

Marihuana se koristi i u medicinske svrhe.Koristi se kao lek u slucajevima karcinoma.Ona sluzi da coveku umanji bolove.U tim slucajevima se koristi ulje od kanabisa.
 Ulje od cvetova kanabisa može da pomogne i da izleči kancer, kao i mnoge druge bolesti. Ali za kancer kao i auto imuna obolenja je jako bitno što pre početi sa terapijom, pre nego što organizam bude previše oštećen! Kanabis nije ‘magični lek’ i neće uvek i svakoga izlečiti.
Ako ga pravilno primenjujete, skoro sigurno će vam pomoći i vaše zdravlje će se poboljšati. Za razliku od svih drugih lekova Kanabis je BEZBEDAN LEK kako za odrasle tako i za decu i ne može da vam odmogne jer je u sadejstvu sa našim endokanabinoidnim sistemom i zamenjuje naše endogene kanabinoide.

Iskustva u Srbiji pokazuju da svi koji su na vreme, dok kancer nije metastazirao i dok telo nije uništeno hemijom i zračenjem, započeli lečenje uljem od cvetova, promenili način ishrane i života, imaju znatna poboljšanja i dolazi i do izlečenja.

Većina takvih ulja koja su uglavnom nabavljana iz EU ili pravljena od domaće gajenih sorti, su se međutim pokazala odlično u lečenju MS-aartritisa,  auto-imunih obolenjaHIV-a i hepatitisa C, kao i neuroloških i neurodegenarativnih obolenja, za dijabetes i pritisak.


Нема коментара:

Постави коментар

UPALA DEBELOG CREVA(COLITIS) Debelo crevo se nalazi u trbušnoj duplji i sastavni je deo organa za varenje.  Upala debelog creva  ili ...